fredag 4. desember 2009

Juleavslutning og julegrantenning

I går hadde skolen til Per Kristian en felles juleavslutning og julegrantenning.
Er andre året på rad dette arrangeres og ser ut til å kunne bli en koselig tradisjon.
Vi bor ikke så veldig langt fra skolen (20 min gange) så fant ut vi like så godt tok bena fatt opp.. (Blir veldig ofte mye biler når alle klassene skal representeres)
I år var første gang vi hadde julegrantenning, og heldige var vi og at Sama skolekorps stilte opp og spilte kjente og kjære julesanger. (Er bestandig litt ekstra kos å høre dette korpset siden det er det korpset jeg selv spilte i en gang)
Etter tenningen som ble gjort av skolens rektor under tale av leder av sfo, gikk vi som hadde "barn" på mellomtrinnet til klasserommene for å se på hva podene har laget i løpet av høsten. Hos oss viste de og film i fra uken på Grøtavær leirskole, noe som var utrulig kos og interessant å få med seg. Vi er virkelig heldig som har et slikt tiltak like i nærheten !! + at vi fikk se film tatt opp på våraktiviteter i 6. klasse. Er gøy å få se på en slik måte hva ungene våre er med på. Får se hvordan de forskjellige ungene er på en helt annen måte enn på et bilde.
Etter film seing var det vår tur til å få komme inn på gymsalen og bli underholdt.
Konfransierer gjennom det hele var to fra Per Kristians klasse, og det var 7. klasse som og fikk æren og sparke i gang underholdningen. Vi fikk se Nissejenta med familie og Turte med familie i et stykke klassen selv hadde laget, og som handlet om at en kan være venner uavhengig av hvem man er. Vi fikk høre sanger, og spilling av alle 3 mellomtrinnene.. En av mine favoritter er En stjerne skinner i natt og vi tenner våre lykter, og vi var heldig og fikk høre i allefall en av dem. Det var en kjempe trivelig ettermiddag og ungene i alle klassene var utrulig flinke. Selv om det selvsagt er litt ekstra spesielt å se sin egen pode på scenen :)
Og med tur hjem i måneskin etterpå ja da ble det hele helt perfekt2 kommentarer:

  1. Takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Så koselig å lese om juleavslutning! Ha en fin kveld! :)

    SvarSlett
  2. Så koselig et innlegg, du skriver så engasjert at jeg føler jeg er der! Ha en flott helg;)

    SvarSlett