onsdag 3. mars 2010

Første hopp i nye Holmenkollen

Tidligere i uka var det endelig bestemt
Anette Sagen skulle få hoppe først i den nye holmenkollen ..!!!!
Kjempe flott synes jeg.
Hun er en dame som virkelig har jobbet for å få kvinnehopping på banen, utrulig flink er hun jo og. Og håpet var at de utdenlandske hoppinteresserte skulle få med seg akkurat denne begivenheten og kanskje tenke enda en gang over hvorfor ikke damene skal ha samme mulighet til å hoppe som mennene.
Men så åpner en vg og det første en ser at gutta har "prøvehoppet" i kollen i går...
Ehmmmm unskyld blir litt feil i mine ører. Skulle ikke Anette være første hopper i bakken da??
Joda hun kommer fortsatt til å være første offisielle hopper men ...
Jeg trur den hopperen alle kommer til å se på som første hopper i nye Kollen er Bjørn Einar Romøren.
Han var i lag med en rekke hoppere fra Kollenhopp virkelig de første hopper.
Gaustad sier til og med "Å sende Anette utfor uten å ha testet bakken først, ville være direkte uforsvarlig" - hvorfor i alle dager er det mer uansvarlig å la henne sette utfor uten å ha testet bakken enn at Romøren setter utfor uten at den er blitt testet....???
Nei dette ble virkelig feil..
All ære til de som ville sette kvinne hopp i søkelyset på denne flotte måten, men hva nytter det vel når det blir kuppet av Kollenhopp på denne patetiske måten ....
Bilder og informajon hentet fra vg
- Anette Sagen får hoppe først i nye Holmenkollen
- Bredesen - nå kan de bare drite i rennet
og - Romøren først utenfor i nye Holmenkollen

4 kommentarer:

 1. Ja, veit du, æ å reagerte slik!
  Dæm skraut av at ho hadde vunnet her og der og var så flink i sin sportsgren. Sko nån prøvehoppe, så måtte det da bli en habil hopper som ho! Ka farsken! No sitt mainnfolkan der og glise, dæm sjøl måtte jo teste! Test på en viss plass, si no æ! Det e maktmisbruk av æklaste sort, det der.
  Fy fasan!

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg. Og det som er nesten det værste er alt maset om dette som de trykte opp i fjeset på Sagen før og etter hoppet. Hun er en strålende representant for DET STERKE KJØNN og trengte ikke dette tullet. Når journalister henger seg fast i noe, så blir det nokså voldsomt. Stakkars Anette fikk jo ikke nyte det første offisielle hoppet som hun burde fått. Grrrr. Mannfolk....

  SvarSlett
 3. Det er for j....lig!
  Kunne de ikke for en gangs skyld la en pioner som Anette få litt ære, men neida kara måtte hive seg frampå igjen;) ÆSJ!!!! Ha en fin dag på tross av ergrelser som dette!! Klem!

  SvarSlett
 4. Skikkelig tåpelig trekk! Typisk "gutteklubben grei". Men Anette klarte brasene, og var storsinnet nok til å ikke la dette berøre henne. Flott, Anette! Du er stor!

  SvarSlett