tirsdag 20. april 2010

Dager som tusler avgårde

Ja tenk vi er i midten av april allerede.
En nydelig påske og en hektisk Mars er for lengst over.
Har fått være med på 20 års jubileum for swingklubben vår.
Barnedåp til ene gudbarnet mitt :)
Og selvsagt påskefeiring både i fjellet og ved havet..
Nord Norge er no flott når været er slik det har vært !!
Minste mann feiret år i forige uke og kommet inn i tennåringenes rekker !!!!
Gratulerer så mye med det gullet mitt

Snyen smelter og lager store elver langs veier og rundt hus
I Harstad har det vært reine kaoset med store elver på veiene.. Er nok mange som fikk seg et lite sjokk hva det flotte været kunne bringe...
Rødekors hytta vår (Kvæfjord rødekors) har vært fylt med vann i kjelleren og det har vært iherdig arbeid med å tømme vann og kanskje redde noe av utstyret vi har der nede .. Dokk er noen flinke gutta Stig Tore og Ivar Martin !!!
Og så er det de store akseskyene fra Island som lammer flytrafikk og har gitt turist næringa sjokk. Er utrulig mye som skjer rundt om kring. Og ohhh så mye jeg skulle ha blogga om.. Men men :)

Når det kommer til meg sitter jeg da her enda med skuldrer som krangler. Så strikkinga har måtte legges på hylla for ei stund. Ikke no gøy i det hele tatt og jeg liker virkelig ikke å sitte uvirksom, så har alltids funnet på no annet å gjøre.
Har tatt opp en kjær gammel hobby. Brevskriving. Gode gammeldagse brev :)
Meldte meg først inn i ei gruppe jeg fant via Ann-Toves blogg, nemlig postcrossing.. Wee det var gøy. Har bestandig likt å få postkort og nå får jeg det fra rundt om hele verden!!!
Via det forumet fant jeg Interpals, en kjempe fint forum for å finne seg brevvenner over hele verden :) Så nå har jeg noen brev i posten mens jeg spent venter på andre. Var en ivrig brevskriver før men så dabbet det av. Er virkelig gøy å ta opp tråden igjen :)
Så har jeg jo begynt å prøve meg litt på scrapbooking, er enda veldig langt igjen til jeg kommer opp i nivået til alle dem jeg er innom og titter på da.... Og så planlegger jeg å få symaksinen opp og gå så jeg kan prøve meg på å sy litt og ...
Ja ja håper helsen ikke krangler mer no slik jeg må kutte ut noe nytt ...
Tenk bare hvor mange nye hobbyer det kommer til å resultere i O.o

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar