lørdag 4. desember 2010

Daglig i desember 4.12.1

4. Desember --Samling--
I år har vi blitt samlet i mange forskjellige sammenhenger.
Konfirmasjoner, dåper, begravelser.
Disse bildene kommer fra Tor Håkons konfirmasjon nå i vår. Det er alltid så kjekt når både familie og venner hiver seg rundt for å hjelpe til når man skal arrangere noe.
Så utrulig glad i dere alle sammen !!! <3


Når man samles slik er muligheten til endelig å få tatt et skikkelig familiebilde til stede. Men som du ser er vi ikke akkurat noen linselus noen av oss. Blir bestandig ablegøyer og tull. Sånn sett illustrerer dette bildet som min kjære bror har tatt oss veldig bra.

Dåp og konfirmasjoner er koselige begivenheter og i år har vi fått være med på hele 2 konfirmasjoner, vår egen Tor Håkons og Daniel sin. Og så har vi fått følge 2 gudbarn til døpefonten, Johannes og Oliver. Helt utrulig at dere begge alt er blitt året gammel ... Tia flyr !!


Nå er ikke alle grunner til å samles like koselige, bagravelser er en av dem. I år har det blitt to begravelser for meg. I begynnelsen av året var det bestemor Judith og nå i høst var det onkel Terje som vi fulgte til graven. Samlingstundene i kirken og på gravlunden var preget av tårer og savn. Mens samlingen etterpå var god, da traff vi slekt og venner vi ellers ser sjelden og historiene gikk lystige om det som en gang var.

Nå i desember er det julebord som er samlingen de fleste av oss ser frem mot. I dag er det det som er i fokus for meg og Tom. I kveld har sjefen til Tom invitert oss til Dinnershow. En kjempe fin måte og bli kjent med Toms arbeidskollegaer med ledsagere.
Så får vi jo og truffet venner som bor her nede og ellers bare nytt at vi er kun oss to for en gangs skyld :)

Dagens valg av julesang er Carola's - Himlen i min famnFlere aventsinnlegg finner du her inne
Ønsker dere alle en fin 4. adventskveld :)

4 kommentarer:

 1. Så hyggelig å kunne samle hele familien :-)) Ha en fin lørdag du!

  SvarSlett
 2. Ja, noen samler er veldig hyggelig, mens andre er litt triste. Slik er livet. Håper du hadde et hyggelig dinnershow. Jeg var også på dinnershow i går kveld - julebord med kollegaer.

  SvarSlett
 3. Bilde nr. to er jeg veldig fornøyd med. Blir i godt humør av å se på deg, hver gang.
  Var en fin samling. Trives sammen med familien din.

  SvarSlett
 4. Mathe og Lappedamen. Ja er hyggelig å samle familien, selv om det er i triste sammenhenger. Og Lappedamen vi hadde det utrulig hyggelig på dinnershowet :)

  Dnort: Hehe ja får meg og i godt humør det bildet :) Håper vi kan treffes oftere enn bare i slike sammenhenger etterhvert !!

  SvarSlett