søndag 5. desember 2010

Daglig i desember - 5.12.10


5. Desember - Laget eller som det står på engelsk Group

Ordet laget kan være flere ting  i det norske språk.
Å lage - denne helga har det ikke blitt laget noe av oss, men har planer om å lage en god del munngodt i uka som kommer. Elsker å leke meg litt på kjøkkenet og se hva som blir av det. Ikke bestandig like vel lykket som en kan se av et innlegg fra i fjor. Er nemlig ikke så alt for flink på å lese oppskrifter. Må nesten bestandig endre litt her og litt der for å gjøre tingene min egne :)Tidligere var alle 3 guttene våre med å spilte fotball. Laget ble det viktige samlingpunktet da vi enda bodde på Tjeldnes. Som eneste barna i den lille bygda og med 6 km til unger på egen alder, var det et eldorado og komme til Fjelldal eller Ramsund (alt etter om det var sommer eller vinter) og få være i lag med andre på egen alder. Laget ble kjærnen til kontakt med foreldre for meg og Tom og. Utrulig hvor sammensveiset en blir på små plasser. Da vi flyttet til byen fortsatte de med fotball på nye lag ei lita stund, men ble ikke det samme, hverken for dem eller vi foreldre. I byen var det jo så mye å velge mellom, og mange av foreldrene hadde ikke tid å være med...
Nå er Tor Håkon med på innebandy og miljøet der er mer likt det vi husker fra fortallen i Tjeldsund. Er jo og viktig at det er en idrett han stortrives med og er interessert i :)For meg var 2010 starten på Magedans gruppa Aurorea.
Har lenge ønsket å starte ei gruppe men ble bare med tanken. Så ble no tanken nevnt for en og to, og plutselig hadde vi vårt første møte. Nå er vi enda i startgropen og leter etter øvingslokaler. Men har tru på at begynnelsen av 2011 vil by på det og. Jobber i allefall med saken :) Om du bor i eller nær Harstad og har lyst å være med i gruppen vår, eller vet om egnende lokaler ta gjerne kontakt !!!
Måtte jo velge en gruppe som har kommet med en julesang. Siden ordet var lag/group
Så dagens julesang er Wham's - Last ChristmasEr og 2nd søndag i advent, ingen bilde på det i dag men likevel.
Her er 2 ers i Inger Hagrups adventsdikt

Så tenner vi to lys i kveld
to lys for håp og glede
de står og skinner for seg selv
og oss som er til stede
Så tenner vi to lys i kveld
to lys for håp og glede

Mens vi slapper av på flyet på tur hjem håper jeg dere koser dere denne 2. adventssøndagen
Ha en flott 5. adventskveld


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar