onsdag 8. desember 2010

Daglig i desember 8.12.10

8. Desember - hvitt

Ja hvitt er hva vi ønsker det skulle blitt på bakken her i Harstad.
Glatt og mørkt gir ikke mye julefølelse akkurat og ikke er det no særlig å ta turen ut på tur med Tiril heller. Blir desverre korte turer for lillemor, og en dårlig samvittighet for undertegnede. Får håpe det endrer seg snart og ikke blir som det var i fjor, barfrost til ut i Februar O.o --- Grøss ---

Er rart det der hva i allefall jeg har som preferaser for at det skal bli julestemning. Snø, klementiner, røkelse, masse stearinlys og ikke minst ingen sol som skinner på juletreet :)
Tom og jeg bodde et halvt år i Åfjord på Osen halvøya i Sør Trøndelag. Plassen var nydelig og personene rundt utrulig lett i komme i kontakt med. Tok ikke lange tiden før vi stor trivdes, men ting gikk ikke helt som vi planla så vi vente nesen nord over igjen til slutt. Men før vi kom så langt var det adventstid. Vi koset oss stort både hjemme og i barnehagen jeg jobbet. Hus og trær fikk lys som det seg hør og bør, vi hadde vært heldig å fått passe med snø på bakken. Ja, alt lå til rette for en stemningsfylt adventstid ... Meeennnn noe var feil..  For sola skinte jo !!!! ... Hehe da mistet jeg julefølelsen med en gang gitt.

Kan ikke bli annen sang i dag enn
White Xmas med Il Divo (snakk om hærlig stemmer på de gutta ...)


2 kommentarer:

  1. Vi har litt til overs her oppe. bare å komme og hente...

    SvarSlett
  2. Hehe vi har fått passe mengder her og nå heldigvis :)

    SvarSlett