onsdag 1. desember 2010

Himmelsk 1. Desember 2010


Øverste bilde var det jeg hadde tenkt å poste på dagens himmelsk. Ser riktignok ikke mye av himmelen. Men er slik det er både når jeg drar til og kommer fra jobb, så syntes det passet ganske got :)


Men så var det nå slik at jeg dro tidlig hjem i dag fra jobb, siden yngstemann fikk kaker med fra skolen som han skal selge og det ble litt mye å bære hele veien hjem. På tur hjem var vi midt i den blå timen. Overskyet, og mildt er det, men den blå timen er flott uansett vær. Så dette ble hovedbilde på himmelsk.


Akkurat i det jeg skulle sette meg ned å poste innlegget hørte jeg at det begynte å smelle. Riktig nyttårs stemning. Måtte jo finne ut hvor lydene kom fra. Og sannelig var det ikke åsen bak oss. Var nok på feil siden i forhold til der de sente opp og ønsket om stativ til kamera ropte opp igjen. Men måtte jo ta bilde av det flotte fyrværkeriet.
Ser nå at lys shower på tv masten er tent, var nok det som var grunnen til det flotte fyrværkeriet :)

Flere bidrag til Himmelsk finner du her

6 kommentarer:

 1. Flot...som du/ni säger ;-)

  Mörkt är det ju nästan hela tiden nu när man går till jobbet och hem från jobbet..härligt med fyrverkeri då!

  SvarSlett
 2. Utrolig flotte bilder;)
  Takk for titten og god kveld til deg;)

  SvarSlett
 3. Om enn så mørkt, så er himmelen der.
  Og med noen jordiske lysglimt blir det riktig så spennende.

  SvarSlett
 4. Så fine himmelske billeder.. :-)

  SvarSlett
 5. Kjekt at du har tid til å være med på himmelsk selv om julekaoset har startet. Det er kanskje godt å ha noe annet å koble av med enn det å tenke på jul?
  Det er ikke så lett å fått tatt himmelbilder når det blir så tidlig mørkt ute, men det er kjekt når dere viser det frem. Og det er jo lov å lete litt i arkivet også!
  Takk for et fint bidrag:)
  Min mann er fortsatt syk, derfor blir det bare en "samlekommentar" denne gangen også fra meg. Men han er på bedringens vei, så fra neste uke håper jeg at jeg er tilbake fullt og helt!
  Ha en fin helg og husk det er lov å slappe av også fordi om desember har startet!!

  SvarSlett
 6. Flotte, himmelske bilder.
  Ønsker deg en fin søndag :O)

  SvarSlett