søndag 17. april 2011

Lucky Raya

Tenk at denne virvel vinden av en hund har vært vår i over 14 dager.
Er helt fasinerende å se hvor mye hun har utviklet seg på denne korte tiden.
Etter bare to dager sov hun  hele natten, og hun godtok buret utrulig fort.

 Selv om hun ikke gir klart utrykk for at hun ikke vil være der om morgenen. Da viser hun med hele seg at dette liker jeg ikke. Før jeg er kommet i skoene har hun riktignok alt lagt seg ned, og et min etter jeg er ute av døren er hun helt stille. Likevel er det no godt å vite at hun ikke må være der så lenge. Og at hun stortrives både hos mamma og hos Anette.

Raya er utrulig leken og alt skal undersøkes. At hun er en smart hun fant vi ganske så fort ut. Hun skjønner godt nå hva nei betyr, selv om hun som hvalpen hun er gjerne bare må utrfordre for å se om vi mener det. Alt hun opplever virker det som hun reflekterer over. Blir utrulig spennende å se hvordan den egenskapen kommer til å invirke på hvordan hun blir som voksen :)
Så langt har hun bare skulle gjøre fra seg på snø, så etterhvert som snøen har smeltet har hun streifet lengre og lengre vekk fra huset. Rart og se hvordan hun som de fleste andre hunder jeg har vært borti skal ut av eiendommen for å gjøre sitt.
Tyggebein og leker er veldig kjekt og allerhelst skal hun ha alt rundt seg samtidig. At melketennene klør er ingen problem å merke, alt skal tygges på. Men godtar etter litt om og men at hun må holde seg til lekene sine.

Virker som Raya kan få seg en god venn i nabo hunden på 1 år. Selv om hun skremte henne godt her i går. Tom ropte for å få Raya til seg fra naboens plen, og nabohunden reagerte med å bjeffe der hun fulgte med i vinduet. Raya ble så redd at hun la på sprang mot Tom, og helt avglemt var grøften med vann før det var for seint. Var bare å gi sats og prøve hoppe over, men Raya bommet og fikk dermed sin første svømmetur.
Er fortsatt full fart og så bom sove :)
1 kommentar: