torsdag 28. april 2011

Lucky Raya


Raya har rukket og bli 11 uker og vi har hatt henne i 3 av dem.
Utrulig hvor hun har vokst i løpet av den tiden. En tur på vekta i dag viste at hun nå er blitt 7 kg. Og hun er blitt en langbeint liten frøken som har mistet mye av hvalpe utseende hun hadde da hun kom.
Hun er en liten turbo som elsker og leke, og allerhelst med det hun ikke bør. Selv om hun godtar å "bytte" til lekene sine når hun har funnet noe spennende.


Er gøy å se hvordan hun reagerer og reflekterer når hun opplever noe for første gang.


Rennende vann bråker en god del, var en smule skremmende første gang hun så. Men når vi dro til Tjeldøya i påsken var det en bekk som ikke bråket like mye og da drakk hun av det rennende vannet for første gang. Var spennende og litt skummelt :)Små barn er utrulig gøy å leke med, selv om det er litt vanskelig å forstå at de ikke leker på samme måte som henne. Raya virkelig trekkes mot barna og vil veldig gjerne at de skal like henne, selv om hun forsatt kan være litt for vill. Men derimot når hun fikk hilse på baby var hun frøken forsiktig. Tydelig at hun skjønte at denne karen må man være forsiktig med :) Var rørende og se ..


Tiggingens kunst er hun nok alt en mester i. Ingen mat er så god som den hun ikke får :)


Se seg selv i speilet er Raya helt fasinert av. Hunden hun ser beveger seg slik hun gjør uansett hvordan ablegøyer hun finner på. Skulle likt å vist hva rører seg i sinnet hennes når hun strirrer inn i speilet på den måten.

Raya er utrulig fasinert av dataen og når det er bilde eller film av henne selv er hun i allfall interessert
Er veldig gøy å være ute, så mye spennende å utforske, store området å løpe på for ikke å snakke om alt som kan lekes med.

Spennende og møte andre hunder. De sjønner hvordan en liten hvalpe dame vil leke. Og vet hvordan de skal sette henne på plass om hun gjør noe hun ikke skal :)

Ja livet med ny hund i huset kan ikke beskrivet som annet enn gøy og utfordrende :)
Er så utrulig glad vi fant hverandre <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar