mandag 8. august 2011

Hærlige august helg

Det kan være utrulig kjekt av og til når ting ikke går i nærheten av det du hadde planlagt eller sett for deg :)
Slik var det med denne helgen. Så for meg en rolig helg med syselsetting i og rundt huset.
Vel slik ble det altså ikke.
Lørdagen ble vi invitert til Altervågen for å være med på veteranbil treff. Var jo midt i bliken for Tom som har bil som sin store lidenskap.
Og det var virkelig masse flotte biler, sykler og andre gamle ting.Bussen har tilhørt Harstad oppland rutebil i sin tid. Noe de som husker dem kan se på fargene, sto og Harstad oppland rutebil oppe på den. Litt ekstra gøy og se igjen siden det var mammas arbeidsplass en gang i tiden  :)Se de detaljene på setet da !!!Det var og marked med salg av alt mulig rart, loppemarked, barneridning, kaiakpadling og kafe.
Var utrulig koselig, spesielt siden været viste seg fra sin gode side.
På kvelden holdt treffet fest i teltet med live musikk, og siden vennene våre bor rett i nærheten fant undertegnede og Tom ut at vi skulle ta vår kjære 18 åring på ordet og la han være aleine i lag med brødrene og Raya over natten.
Søndagen bestemte vi oss for å dra til Lofoten og hilse på familiens nyeste tilskudd, og siden Anette som vi var hos ikke har vært no særlig i Lofoten ble hun med.
Olivia Alvir har alt rukket å bli 2 uker, (digger det navnet) og er jente nr 4 på Tom sin side. Og Tom er virkelig en stolt onkel. Måtte nesten kappes med han for å få holde den lille prinsessen :) Har på følelsen at denne lille jenta kommer til å ha en ekstra plass i hjertet hos onkel Tom.
Når vi først tok turen til Lofoten, var det jo kjekt å kunne kjøre til Gimsøya og få middag hos svigermor og svigerfar.  Sola skinte varmt selv om nordøst vinden prøvde og gjøre det hustrig, men når en finner god le var det godt å sitte ute og nye kaffen.
På tur hjem tok vi like så godt turen innom Henningsvær. Ja når vi har venner med som ikke har vært lengre enn Svolvær så blir det sigthsing :). Var litt gøy å kunne leke turist på kjente plasser og må jeg bare innrømme.Ble natta før vi var hjemme, etter og ha vært innom å besøkt et annet vennepar av oss når vi kom hjem til Harstad. Ole Marin kunne fortelle at det hadde gått bare bra hjemme, brødre, hund og hest hadde det alle bra :)
Så var en trøtt, sliten med fornøyd undertegnede som stuper i seng :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar