mandag 1. august 2011

Produktiv helg

I fjor vinter sparte vi masse penger på å fyre med ved i steden for å bruke strøm til oppvarming av huset. Meenn var litt for lite ved til å holde hele vinteren, og en del av den var kjøpt. I år har vi vært så heldig å få være med i skogen og fikse vinterens ved selv :)


Tom og Tommy var i skogen i vår og la ned stokkene, beholdt greinene med blader på slik at de skulle trekke ut mest mulig fuktighet av veden, og nå i helga var vi og henta siste rest hjem :) Noe er alt kommet på plass.Ja trur vi skal få nok ved i år :)


I dag har vi vært i dåp hos min kjære venninne Lena og hennes Jacob. Dåpen var i Kjerresnes kirkestue, en historisk stue i Målselv kommune. Ble en intim og spesiell godstjeneste som var avsluttet med litt historie fortelling om stuen med inhold :) Kirkekaffen for de som ble igjen for den, bruker å være utendørs på Olsok så var mange som hadde med stoler. Noe som gjorde undertegnede usikker på om vi måtte stå hele gudstjenesten når vi kom kjørende :p
Skulle ha tatt en masse bilder både i kirkestuen og av dåpsbarnet, meeennn ble litt vanskelig når kamera var fritt for strøm på første bildet ... :") Lurt å sjekke før en drar avgårde jeg vet.
Er bestandig utrulig kos å være i lag med Lena og hennes familie, men jobb kaller og vi måtte vende nesen hjem over. Vel etter en liten svipptur innom Sagelv og søster og broder :)
Måtte nyte det flotte været lengs mulig før timer i bilen .....


Håper alle har hatt en flott helg, og at uka som kommer strålende på alle måter :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar