mandag 1. august 2011

Sammen

[Mandagstema%2520ny%2520logo%255B5%255D.jpg]

Petunia har ordet Sammen som mandagstema i dag.
Sammen - ordet for meg utstråler varme og glede. Å få være sammen, bli inkludert. Venner, bekjente, familie, kolegaer, dyr. Er egentlig mange relasjoner man er sammen med i løpet av en dag og alle betyr de noe på forskjellige måter.
Det å stå sammen har fått en ny betydning etter 22. Juli 2011. For landet vårt har virkelig stått sammen som en nasjon, manger har vist en hel verden hvordan et lite land møter motgang med varme, inkludering og mer åpenhet :)

Mitt bilde er fra helgen. Min kjære og lille Raya får sitte på tilhengeren når det kjøres ATV inn til plassen vi hentet ved fra. Med en hund i huset har du bestandig en venn som mer enn gjerne vil være sammen med nettopp deg.

Flere bidrag til mandagstemaet og betraktninger på ordet Sammen finner du her inne hos Petunia

10 kommentarer:

 1. Kjempefint bilde, og så kjempefin hund!:) Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin uke!:)

  SvarSlett
 2. Så artig bilde!
  Er det en setter? Vi har nemlig en gordon setter.
  klem

  SvarSlett
 3. Tusen takk
  - supersnuppa - hun er en god blanding. Men har nok mye setter i seg. Faren var en gorden setter :)

  SvarSlett
 4. Der var det to som ser ut til å storkose seg sammen! :) Artig bilde. Ønsker deg ei riktig fin uke.

  SvarSlett
 5. Dejligt billede og gode ord. :-)

  SvarSlett
 6. Så mysig bild och så kul de verkar ha tillsammans. Jag har också bidragit med en "hundbild", en bra symbol för gemenskap.

  SvarSlett
 7. Det er da bare så dejligt at se!!

  SvarSlett
 8. Takk for ditt bidrag på Mandagtema denne uken! Jeg tenkte det var et fint tema også med hensyn til det som hendte 22. juli, men jeg ville ikke fokusere så mye på det i teksten. Samhold er viktig!!
  Jeg har en litt dårlig nyhet til alle dere Mandagstemabloggere. Jeg har vel kjent på denne følelsen lenge og den ble enda sterkere i ferien og det er vel bare til å innrømme at jeg ikke er motivert eller klarer å følge opp alle utfordringene mine. Tiden strekker ikke til og jeg får ikke kommentert hos dere alle, noe som jeg synes dere så inderlig vel fortjener og jeg er litt slik at når jeg ikke kan gjøre en ting 100 %, så blir det helt feil. Jeg har derfor bestemt meg for å slutte med Mandagstema, MEN jeg vil gjerne høre om du eller noen andre kan overta stafettpinnen og holde Mandagtema på deres egen blogg. Det er så mange som er glad i denne utfordringen og hvor det å få en oppgave å løse, gir inspirasjon til å ta bilder – noe som er meningen med Mandagstema.
  Gi meg beskjed om du kunne tenke deg å være vert for Mandagstema:)

  SvarSlett
 9. Dette var et herlig flott bilde! Så smilende mann med en vakker og velstelt hund! -Margit-

  SvarSlett
 10. Et herlig bilde. Både menneske og hund ser like fornøyde og glade ut!

  SvarSlett