mandag 10. oktober 2011

Ei sosial helg

Noen helger går bare så utrulig fort.
Denne er en av dem.
Når en får gode venner på besøk fredagskvelden på litt godt å bite i. Har en kanskje alt satt en standar for hvordan resten av helga kommer til å bli :)

Lørdagen var vi invitert til en kollega og god venn i 40 års kalas på kvelden. Men først var det litt nødvendige ærend som måtte bli gjort. Og sannelig gikk tiden så fort at det ble et kattereis for å nå bussen vi skulle være med. (Jobben hadde gått i lag å bestille felles buss). Men men vi kom med (takk til Hanne som ga beskjed om å vente på oss :p) og kvelden ble virkelig god. Jubilanten (Andre) tok i mot oss alle, med velkomst drikk og personlig hilsning, stilig antrukket i galla. En plass mellom 150 og 160 gjester var vi vel alt i alt, som fikk ta del i deilig mat, gode kaker, godt å drikke masse god musikk. Ja for av alle gjestene var tre kor som de fleste i allefall fra denne byen nok har hørt om. Bel chorus, Sangkompaniet og Kvæfjord mannskor. Alle disse synger jubilanten i selv.
Utpå kvelden ble det til og med levende musikk. Til min sin store glede var det veldig mange som kunne og danse, så dansegulvet var tidlig fylt opp med dansende par.... ****FRYD****
 Nu skulle en kanskje tru at med så mange kor til stede som til og med er utrulig dyktige. Så ville vi på jobb holde oss fra å framføre egne sanger til jubilanten, men den gang ei. Vi bidro med ikke mindre enn to omskrevne sanger. Tviler på at det hørtes så uturlig flott ut, men ingen skal kunne si noe på iveren :)

Søndagen var det tidlig opp og på besøk til et vennenpar av oss. Senere tok vi turen over fjellet til et annet vennepar på middag. (Bestandig kos !!!) Og så for meg ente dagen på tango kurs hos dans Harstad.

Noen helger er det deilig å kunne være så pass sosial. Og denne helga var en av dem :)

Håper dere alle har hatt en flott helg og at uka deres blir alle tiders !!!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar