mandag 31. oktober 2011

Give away hos Anettes bokboble
Anettes bokboble har give away der en har mulighet å bli den heldige eier av boken Lappskatteland. Boken høres utrulig spennende ut synes jeg og håper flere gjør det samme. De fleste av oss som bor her nord kjenner sikker både en og flere som i generasjonene over oss ikke ville vedkjenne seg å være av samisk ett.... Så det kan bli lett å leve seg inn i boka :) 
Er du glad i ei god bok og leser en god del er dette virkelig bloggen og følge. Anette har en ukentlig Boktema, der alle som vil kan være med. Samt du får høre om en mengde spennende bøker og serier som hun selv har lest og anbefaler.

Lappskatteland

Lappskatteland er en slektshistorie og kjærlighetshistorie som spenner fra 1860-årene til vår tid. Den er fylt av sorg og stolthet over et folks historie som nærmest er gått tapt. En ung kvinne finner et par falmede, men vakre skobånd i en eske på loftet hos moren. Moren har aldri vedkjent seg sin samiske opprinnelse og sier at hun ikke vet hvor skobåndene kommer fra. Men kvinnen føler at de bærer på en historie og begynner å nøste i slektens fortid. Annica Wennström forteller om fire generasjoner kvinner med sterke bånd mellom seg, men også med en historie om fornektelse som gjør det umulig for dem å nå hverandre, og å tilgi.

Ønsker du å være med på give awayen til Anettes bokboble finner du den her

1 kommentar:

  1. Superflott innlegg, Siv :) De tre loddene dine er herved notert! Hilsen Anette :)

    SvarSlett