torsdag 8. desember 2011

8. Desember

Rart å komme innom sin egen blogg og se hvor lang tid det er siste sist jeg var inne og skrev noe. Noen ganger er det bare slik. Og som vanlig er det ikke det at det ikke har vært noe å skrive for sannelig har vi fått være med på mye :)
Men det som har vært har vært.I dag er min lille pie på 4 bein 10 mnd. Hun er en hærlig liten krabat. Utrulig hvor mye liv og glede hun kan spre. Villstyring er hun nok enda, slik hvalper gjerne kan være. :)


På søndag var vi i dåp i Lofoten. Lille Oliva Alvir, datteren til Roy en av Toms brødre som ble døpt. Var så heldig og få lov til å strikke dåpskjolen hun skulle ha på seg. Så mye av den siste tiden har gått til kjolen. Jobber best under litt press så tok sin tid før kjolen ble startet på.
Var utrulig godt når den var helt ferdig med underkjole og det hele. Og så gøy når de som får den blir fornøyd :)


Vi er midt i mørketiden. Og for de som ikke er kjent med hva det vil si ser gjerne før seg mye mørkere dager en det er. For i sannhet har vi for det meste et utrulig flott lys nå i denne tiden. Joda dagene er riktignok ikke så lange. Men de er flotte.


Adventstid er det og blitt. og hær i huset brennes det mye lys. Ja gjør det stort sett hele året men ekstra nå i denne tiden. Er jo så utrulig koselig å sitte inne med fyr i ved ovnen, og masse starinlys som brenner, når det er mørkt og svart utenfor vinduene.
Hva passer da bedre som adventskalender enn dette kjekke lyset :)


Var ikke dyre greian, kjøpt på Europris. Trudde ærlig talt jeg ikke kom til å få brenne lenge mellom hver dag. Men lyset brenner utrulig lenge, og i tillegg fint. Ofte man ikke kan si det om de flott og dyre lysene man kan kjøpe andre plasser :)

I fjor hadde jeg en julesang på bloggen de dagene jeg hadde innelgg i romjulen. Var utrulig kos og noe som passer meg godt. Har bestand vært veldig glad i musikk, og all slags musikk egentlig. I år trur jeg jeg helst vil se på norsk julemusikk.

I dag er det Nord Norsk juelsalme med Halfdan Sivertsen og med noen nydelige bilder fra Tjeldsund. Enjoy ! :)


2 kommentarer:

 1. Den er bare helt nydelig den salmen...ingenting kan måle seg med lyset her nord...i mørketia!!!
  Så flink du har vært, en strikka dåpskjole er ikke noe som er gjort på en ettermiddag!

  Fineste kvelden ønskes deg!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 2. Dette var veldig, veldig fint å se og å høre! Satt bare og nøt det hele! men du verden så nydelig dåpskjole du har strikket! Så flink du er! Har sett etter deg her inne, men forstår jo nå at du har hatt langt viktigere ting å ta deg til!
  Det er vakkert her i nord. Nydelig lys nå om dagen! -Margit-

  SvarSlett