tirsdag 29. mai 2012

Vårfølelse ......

Nei egentlig lagt der i fra.
Selv om dagene er gått fort og kalenderen sannelig viser at joda vi har vår.
Vi har hatt noen få dager med fint og "varmt" i mai, deriblandt 17, så skal ikke klage.
Men våren har sannelig bydd på mange rier før sommeren skal bli født i år. Kjenner jo til Reinkalvria og Pinseria, men trur det er en del jeg ikke viste om og.
Slik så det ut, kvelden etter Per Kristians konfirmasjon den 12. mai.


Egentlig mer julestemning enn vårfølelse. Og det har vel vært greia mer eller mindre minimum hver helg denne mnd. Kan egentlig ikke si det gjør meg all verden, selv om venner sør for polarsirkelen er flinke å fortelle om solfaktor vær. Har fra barnsbein hørt at en dårlig mai gir god sommer. Og holder sterkt på den tanken.
God sommer de hadde jo virkelig vært no !! Sant ?!?!Er utrulig godt å ha slik en flott familie og gode venner som er med på å spre hjerte varme, når værgudene byr på slik kalde dager. Ble en flott dag for både konfirmant og oss foreldre. Føles egentlig litt rart at det var minstemann som var i ilden denne gangen.
Guttene våre vokser så alt for fort til ...


En liten smak av sommer fikk jeg no denne helga.
Elstemann er ferdig etter 3 år på naturbruksutdanning, der de siste to årene er blitt gjennomført på Sogn jord og hagebruksskule's økologiske linje. Og det var på tide å endelig hente god gutten til mamma hjem igjen. Var så heldig at jeg fikk mulighet å overraske Ole Martin på avslutningsdagen, samt treffe klassen og lærerne, ja for ikke å nevne hjelpe til med å pakke han ut av internatet :)Var virkelig en flott gjeng ferdigutdannede agronomer, og undertegnede sjønner godt at Ole Martin har trivdes der nede i disse to årene. Er en skole som blir anbefalt på det sterkeste for den som ønsker å utdanne seg innen hagebruk/landbruk

Undertegnede har hatt mange andre ting å henge fingrene i de siste mnd og, for å nevne noe .. Harstad swingklubb (har fått ansvaret for web siden, samt et og annet og), turer og trening, forskjellige dansekurs, Raya,  ++++ har garantert glemt halvparten.
Nå ser undertegnede frem mot Juni, og varmen som metrologene lover oss :)
Ha en flott tirsdag alle sammen !!

1 kommentar:

  1. Steike, det va no godt vi kom oss avgårde på formiddagen...

    SvarSlett