torsdag 14. juni 2012

Nedtellingen begynt

Det nærmer seg sommerferie med stormskritt.
Guttene er i full gang med forberedelser til sommer på skolen.
Begge de yngste ser frem mot nye utfordringer og mest sansynlig ny skole for begge til høsten.
Så det er for godt de leverer bøkene inn på den skolen de er nå. Siste gang de er i lag med akkurat disse klassekammeratene. Med andre ord er de igjennom en både vemodig og spennende tid. Og ikke minst de har snart FERIE !!! Noe jeg vet begge ser frem i mot. Elstemann i flokken har jo nytt fritt i flere uker allerede. Noe han vet å erte søskene sine med når han kan.

For meg og gubben er det enda ei stund igjen, men vi begynner å kjenne på følelsen av at det ikke er så kjempe lenge til lengre.
Vi gleder oss alle til en ny form for ferie som vi ikke har prøvd før.
Minstemann har hatt nedtelling siden vi bestilte turen, og gubben har alt begynt å få reisefeber. Trur sannelig han hadde begynt å pakke allerede til helga om han hadde kunnet.
Har inngått et kompromiss med han om at vi skal sjekke om det er noe spesielt vi trenger å ta med oss, så vi kan ta turen rundt om på butikker lørdagen for å se. :)

Rart det der hvor reiselyst en får når en først har fått prøvd seg en gang.
Satt ikke like mye å så på reisesider før vi vant turen til Hellas som vi gjør no. Selv om jeg må innrømme at jeg ser nesten like mye på hva som finnes her i vårt eget land av tilbud som i utlandet.
Er jo tross alt et utrulig flott land vi bor i, og så utrulig forskjellig i natur og tilbud fra plass til plass.
Bildet over viser Vision of the Sea, båten vi skal med i ferien. Og er hentet fra Royal Caribbean sine sider, der vi bestilte ferien, et par guidet turer og div annet :)Håper dere alle har noe å se frem mot denne sommeren.
Uansett om planen er å være hjemme, reise bort eller det ikke finnes noen plan i det hele tatt :)

Ha en flott torsdag alle sammen !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar