søndag 24. juni 2012

St. hans helg 2012

Har virkelig vært ei flott helg.
St. hans helg, festspill åpning, familie treff, bare for å nevne  noe.

Fredagen hadde vi venner på besøk som hjalp til med å kjøre planker og div som skulle til lørdagens bål. Rester etter guttenes mange hyttebygningsprosjekter. Det ble en utrulig stor haug som skulle brennes ..

Er jo tradisjon å dra opp på hytta til st. hans. Varierer fra år til år hvor mange vi er. I år var vi jo virkelig heldig, ikke bare var været fantastisk, men feiringa kom på en lørdag i tillegg. Vi ble mer enn 25 personer som brant bål, grillet og spiste rømmegrøt. Ungene + ungdommene fant fort tonen og lot kvelden gå med ballspill og herjing, mens vi voksne fikk trenet snakketøyet :)
Lar bildene fortelle :)

 Begynte å båle allerede i 3 tiden
 Ole Martin triveds utrulig godt nær varmen
 For grilling var det kjekt med et smule mindre bål
 Raya fikk og kompis oppover, gutten er 2 år og de fant virkelig tonen
 Godt å kunne ligge å kose i lag med bror
 Per Kristian fant ut dette måtte være nært nok for å grille marshmellows
I elve tiden på kvelden var siste rest blitt til kull. Måtte masse mengder med vann til for å slukke dette :)


Søndagen var det tidlig opp.
Formiddagen var det nemlig familie treff. Slektninger fra Usa er kommet til Norge som siste stopp på ei 7 ukers bryllupsreise, og var kjempe kjekt å få treffe dem på en slik sammenkomst.
Er desverre alt for dårlig på sammenkomster innen familien. Vi er mange av oss så nerme, men har vel alle nok med vårt eget ..


Vi er en stor familie, denne gangen var det bare noen få som hadde mulighet til å møtes.

Etter en flott formiddag i lag med familien, dro Tom og jeg ned bil byen for å oppleve Luminarium Miracoco, som er en slags oppblåst utstilling/kunstverk. Og det var virkelig noe jeg anbefaler å besøke for de som har mulighet. Hele stemningen, sammensetningen med lyd og lys. De myke fasongene.. Må bare oppleves kan ikke forklares. Men kan gi et lite inntrykk ut fra bildene.

Thomas trivdes virkelig godt, her i lag med mamma
Fargene og lyset kommer av lyset utenfor
Det midterste rommet var som en katedral

Luminarium er åpen hver dag under festspillene mellom 12.00 og 18.00. Jeg kommer nok garantert til å dra innom flere ganger. Ligge mot veggen og meditere. Ja var faktisk fult mulig selv om Luminariumet var fult av andre personer.

Kvelden ble avsluttet hos venner før Tom måtte ta turen til Bjerkvik før neste ukes jobbuke...

Ønsker alle ei flott nye sommer uke !!

2 kommentarer:

 1. Hei! Ser at dere, som også vi, har koset dere på hytta st. Hansaften. Koselige bilder av folk og dyr! Ser på bildet fra slektstreffet at der faktisk også er en slektning av meg med. Brynhild Lamo Pedersen er min tremenning. Ha en fin uke!
  -Margit-

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja St. Hansaften blir ikke den samme om vi ikke er på hytta. Og verden er ikke stor :) Så utrulig gøy at vi har felles slektninger. Var Stig, Arnes sønn som var vert for treffet.
   Ha en flott uke du og !!

   Slett