onsdag 26. juni 2013

Festspill i byen

Festspillene i Nord Norge startet helga som var. Må bare innrømme at i år har jeg ikke sett mye på programmet og hva som kommer til å skje i byen. Mandagen fant gubbeluren og jeg ut at det var på tide å ta en tur og sjekke ut livet.
 
 
Tenk og det hadde vært like mye liv i byen hele sommeren som det er denne ene uken i juni. Mandagen var det overskyet med ganske lavt sky dekke, lett yr var det og. Men byen krydde av folk likevel. Da er det virkelig koselig å spasere og se seg rundt.

 
En liten tur innom Høgskolen der gulvet var pyntet med forskjellige leker i flotte mønster. Utrulig hva en kan få til bare fantasien er til stede.

 
Vi var så heldig å få se skolekorpset i aksjon. Da rykker det lett i marsjfoten og lysten til å spille er til stede for en liten stund.

 
Rundt om i byen står det grener som dette dekket med flotte blomster i lilla og rosa.... Nydelig

 
Er også satt opp til ungene. Her kan kreativiteten utfordres. Lego er virkelig tingen for alle aldrer.

 
Kjekt med mange boder å titte i. Eneste er at jeg lett synes det blir litt ensformig. Finnes da så mye mer der ute enn de vanlige strikka produktene som er hjemlagede ?!?! Hvor er oster og geleer?? Hvor er malerier og treprodukter ?? Hvor er urter osv .... Er ganske så sikker på at det finnes de som lager dette og i området. Hva er da grunnen for at de ikke er på markedet ?
Er bodavgiften for dyr??
Vel var uansett koselig å gå rundt i byen.
Skulle bare ønske at det ble lagt opp til å få de forskjellige håndverkerene til å vise frem sine produkter i allefall en gang i uken. Gjerne gratis. Tenk hvordan det kunne trekt folk ned til sentrum ....
Vel er i allefall min sin tanke i saken ....
 
Håper andre er flinkere til å utnytte seg av alt det spennende som skjer i løpet av Festspillene :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar