mandag 10. juni 2013

Hundeliv og hyttekos i bilder

Helga har blitt tilbrakt i Lofoten, med nesten hele familien samlet. Og for hundene betytte det et nytt bekjentskap. Milo tøff som alltid prøvd og hevde seg mot Lea, men fant fort ut at denne dama vet å fortelle han hvor hans plass er.
 
 
Etter noen fine dager på Gimsøya med feiring av ikke mindre enn 3 fødselsdager, tok vi oss en snartur innom hytta for å se hvordan utviklingen var kommet der.
 
 
Dette er Milos første tur på hytta og det virket som han stortrivdes. Selv om han var utrulig nyskjerrig og streifet litt for mye, og dermed havnet i band.

 
Raya har vært her noen ganger før og vet godt at om hun bare holder seg nær hytta og unna veien så får hun lov å være løs så lenge vi er i nærheten

 
Og da er det jo utrulig kjekt å være med gutta ned i fjæra. For da skjer det gjerne mye spennende.

 
"Kom ann la oss leke .... Kaste pinne eller ball Tor Håkon så henter jeg den inn igjen !!! "

 

 
Raya er en riktig badenymfe, og før vi viste ordet av det hadde hun plumpet ut i havet ...

 
Milo var nok ikke like tøff, holdt seg helst ved vannkanten og så på.
Vel han fikk seg nok et lite ufrivillig bad han med, tøff som han var klatret han på bergene og plums så datt han ned i vannet. Onkel Ole Martin måtte til for å redde han opp igjen
Skal tru det var en som virkelig syntes synd på seg selv etterpå.

 
Raya lurer veldig på om ikke resten av familien skal komme og bade i lag med henne

 
Lavt skydekke og lave temperaturer gjør ikke så mye når en kan nyte dager som dette.
Rene sjeleboten både for dyr og mennesker

Hundene var ikke like fornøyd da de begge måtte i dusjen når de kom hjem.
Hallo
de hadde jo alt badet nesten helt frivillig begge to .....
Etter en tur i dusjen med såpe og vann, var det den største 4 beinte som lå og skalv og syntes synd på seg selv. Minste mann derimot var klar for kveld etter en masse inntrykk i løpet av ei begivenhetsfull helg

 

3 kommentarer:

 1. Fiiine hunder da:)) Jeg har vært på flyttefot i nesten hele Norge, men Lofoten....der har jeg aldri vært...på tide ikke sant:)) Ha en riktig god uke, nyt livet:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk og jaaaaaa har du ikke vært i Lofoten enda anbefaler jeg det på det sterkeste. Uansett vær har Lofoten noe magisk over seg.

   Slett
 2. Fantastiske nydelige Nord-Norge!Jeg er født og oppvokst på Helgeland, og disse bildene får den nordnorske delen av meg til å dirre.....!For et flott sted å ha hytte. Lykke til, og takk for besøk og kommentar inne hos meg.

  SvarSlett