søndag 11. august 2013

Artic Race of Norway

Må innrømme at jeg nok aldri har vært så utrolig interessert i sykling og den type sport. Men etter helgas løp har selv denne dama blitt bitt av basillen.
For dette var virkelig gøy.
Så utrolig bra at det finnes personer som klarer å tenke så pass stort og til og med gjennomføre det med bravoo. All ære til arrangørene for dette kunne de.
De tre første etappene ble fulgt på tv, og selv vi som ser disse traktene ofte var overveldet over tv bildene. Sannelig er det et flott område vi bor i.
Søndagen måtte vi selvsagt ned til byen og se det hele i live.
For 4. etappe ble avsluttet i Harstad

 
Det var virkelig et yrende folkeliv.

 
Noe enkelte tenkte de skulle utnytte seg av. Kanskje kunne de på denne måten få noe bra på kroken :)

 
Vi sto ved svingen like etter målgang. Her skulle sykelistene passere 5 ganger. Og vi hadde bra utsikt både nedover mot mål

 
og videre opp bakken

 
Dette er fra 2. passering. Lars Petter Nordhaug er i tet etter å ha sikret seg klatretrøyen.

 
Resten kom ikke så alt for langt etter.

 
Det var jubel og heia rom selv når følgebiler og motorsykler kjørte forbi

 
Mange hadde pyntet seg litt ekstra denne dagen. Her er Sissel som kom syklende til byen i bunad i lag med en utvalgt viking :)

 
Et lite glimt av vinneren fikk man da og.
Her blir Hushovd intervjuet av kaptein Vom (Dag Otto Lauritsen) og ja tilnavnet han fikk under sending er langt fra fortjent.

Hele helgen har det egentlig vært yrende liv i Harstad, noe vi gjerne ser at det blir mer av. Harstadværingene har for en gangs skyld ikke vært vanskelig å få opp av sofakroken.
Rundt 1000 personer var med på Artic Race Challange, som Gikk fra Sama i Harstad rundt Kvæfjord og tilbake til byen. Det er målet etter hvert å kunne være med på :)
Nå gleder denne dama seg til se hvor etappene skal gå neste år. Kanskje vi må en tur opp til Tromsø for å se i allefall en av etappene da og ....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar