torsdag 26. september 2013

3 dager på Konferanse

 
Mandagen gikk turen til Gardemoen for å være med på Landskonferansen til Fagforbundet.
Det var med spenning jeg dro av sted. Sakspapirer var med i bagasjen. Men hva var det egentlig vi skulle ned og være med på ??

 
Vel fremme på Clarion Gardemoen var det ikke vanskelig å se at her skulle noe skje som hadde med fagforeningen å gjøre.
Undertegnede var eneste fra vår seksjon som dro fra Evenes, så var litt godt å møte de andre under en god middag før vi tok kveld.

 
Tirsdagen var vi så i gang.
En liten gjennomgang i seksjonene der det hele ble satt i gang. Dirigenter og sekretærer ble valgt og vi var klar for 3 fulle dager.
Det meste foregikk i felleskap med alle seksjonene den første dagen. Var mange spennende og interessante foredrag, avbrudd med kulturelle innslag og pauser.
Per Inge Torkelsen avsluttet dagen med et humoristisk men samtidig alvorlig innslag, som fikk de fleste av oss til å tenke over et og annet.

 
Onsdag og torsdag var vi delt i seksjonene.
Det var gjennomgang av saker, valg og foredrag.
Mye og ta inn over seg, men samtidig ga det ideer både til forenings arbeidet, hva som forventes, mulighet og utfordringer både arbeidsmessig og av kanskje privat art. A

 
Over er det nye seksjonsstyret i Ska. (Seksjon Kontor og Administrasjon). Damer og menn med godt spredt kompetanse innen for de forskjellige gruppene innenfor Ska.

 
Etter lange dager føltes egentlig festmiddagen vi fikk på kvelden velfortjent.
Og maten generelt kan man kun skryte av. Med underkant av 6 000 deltakere med delegater, styrer og gjester gikk alt som har med mat å gjøre utrolig smooth.

 
Herlig var det og å få lov å bevege seg på dansegulvet etter en lang dag med masse informasjon.
 
Som ny ble det en interessant og givende konferanse.
Sitter igjen med masse inspirasjon, nye tanker og mer forståelse (trur jeg i allefall :p)
 
Disse menneskene som styrer foreningen vi er mange som er medlemmer i, kan virkelig det de holder på med, de er utrolig engasjert for medlemmene sine. Og ja Fagforbundet er stort, men likevel klarer de å jobbe for alle de forskjellige yrkesgruppene. Det er uansett om en har ingen utdanning, noe utdanning eller mye utdanning!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar