fredag 10. januar 2014

Velkommen 2014

 
Vi er kommet over en uke inn i 2014, og det er på god tid å ønske det nye året velkommen her på bloggen og.

 
Hvert år er vi så heldig å ha frontplass til et flott fyrverkeri, sendt opp av Harstad mc klubb. Et fantastisk skue og et kjempe flott fotomotiv. I år hadde vi venner på besøk så det ble en del som sto på berget nedenfor huset og beundret opp sendingen.


Heldigvis har jeg hunder som ikke reagerer på rakettene. Er jo en del som sender opp i romjulen og etter nyttårsaften og. Da har vi fått et godt innblikk i hvordan hundene reagerer, altså ikke i det hele tatt.
Det eneste de reagerer på når klokken nærmer seg 12 er at de ikke får være med ut. Men må ligge i burene sine. For hvorfor i alle dager tar alle på seg friluftsklær for så å ikke ta dem med på tur. Hjalp litt at de fikk hvert sitt bein å gnage på.

 
Fra 1. November til 16 dag jul har vi i Harstad vært så heldig og ha et stort lys show på Samaåsen. I år var første gang vi som tilskuere har kunnet bidra med en liten sum for å holde dette showet i gang. Håper arrangørene fikk inn så mye at vi når desember kommer igjen får se Tv tårnet opplyst.

Så til alle dere som er så snille å være innom og titte i bloggen min fra tid til annen
Jeg håper dere alle får et godt og innholdsrikt nytt år !!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar