onsdag 25. juni 2014

Festspillene i Nord Norge 2014 - Capas

 
Tirsdagen tok to venninner og jeg ungene/ungdommene med oss for å se på fire akrobater og en musikker i teltet som under festivalen er kallet Verdensrommet.
Og selvsagt må jo alt være på stell for forestillingen starter, her er en av akrobatene i gang med å vaske av stolene for oss. Ja til og med mobilen fikk seg en omgang med kluten hans da ha jobbet seg forbi oss

 
Var fantastisk og se den styrken og smidigheten disse akrobatene hadde. Og er litt av et samspill som må til for å være så presise der de bare slipper seg og andre tar i mot ..

 
Ja har full forståelse for at disse artistene har vunnet sirkustittelen i City of Barcelona Award i 2011 og pris for beste innendørs sirkusshow på sirkusfestivalen Zirkolika Awards samme år.

 
Forestillingen passet både for det yngre publikum med sin fart og spenst samtidig som den passet for  voksne der den spilte på det levde liv.
 
Er utrolig mye som skjer i byen nå under festspillene, og hadde man hatt mulighet skulle jeg gjerne ha vært med å opplevd så veldig mye mer. Helt utrolig å tenke på at i år er festspillene 50 år. Er så utrolig kjekt å se det folkelivet det blir i den lille byen vår når denne uken foregår. Tenk om småbyen Harstad kunne vist like mye liv ellers i året og ....
 
Beklager dårlige bilder, kamera ble liggende hjemme og som nevnt tidligere er synger telefonen på sitt siste.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar