søndag 15. juni 2014

Hinnøyfestivalen 2014

Hinnøyfestivalen er en festival for de country og danseglade, den foregikk denne pinsen i 3 dager til ende. Undertegnede med noe familie og venner fant ut at dette måtte vi jo få med oss i år.
Av artister og band som sto på plakaten kan nevnes Girls Gone Country, Anne Berit Band, Odd Jarle Hanssen, The Pussycats +++
Med beliggenhet på parkeringsplassen til Høyskolen i Harstad var det lett både for oss som bor i byen og tilreisende å komme seg til og fra.


Når det er countryfest, ja da er det god anledning til å kle oss deretter. Så boots og hatt ble funnet frem. Klesskapet ble saumfart etter passende antrekk, og selvsagt danserytmen måtte pusses støv av. Dermed var man klar for 3 dager med masse flott musikk, herlige mennesker, dans og plastglass med øl eller sider i.


Var et greit dansegulv, og undertegnede fikk svingt seg masse i både swingrytmer og roligere musikk.
Her er eldstemann på gulvet i lag en av morens venninner. (hehe swing var greit, men han var nok ikke overvettes glad for å danse rolig med noen av de på min alder... merkelig nok O.o)

 
Når det er festival der folk bruker hatter, ja da kan man ha det mye gøy med dem :)
Ved vårt bord var det som når venneflokken møtes mye latter og spillopper rundt bordet.

 
Søndag ettermiddag var det en nydelig kirkekonsert der mange av artistene deltok.
Inntekten gikk til diabetesforeningen med fokus på barn med diabetes. Denne konserten var åpen for alle uansett om man var med på resten av festivalen eller ikke.
Før konserten ble disse to lysene tent av to barn/ungdom som er medlemmer av forbundet. Om jeg husker rett var de for modig og mestring ?!? Også for at du kan leve med sykdommen men du kan og dø av dem ut fra hva som står på forbundets sine hjemmesider.
Var et verdig mål for inntekten etter min mening. Det er godt at det blir fokus på barn med sykdommen, er mange som lever med den fra de er ganske små, og forskning og informasjon kan aldri bli for stor når det gjelder våre barn.


Alt i alt var det en bra festival.
Varierende musikk akkurat som en bør forvente, en smule lite folk, håper det retter på seg. Greit stort dansegulv som gjorde at det var plass til alle danseglade nesten hele tiden.  Kjekt å se at musikerne kan få lov å være publikum i lag med resten av oss når de ikke selv skal være på scenen.
Og for meg selv
Herlig å se at danseformen begynner å komme tilbake på plass. Pass dere I'm back O.o
Helgen bydde på veldig mange inntrykk, og det er jo for det meste en positiv ting.

Beklager dårlige bilder, tok ikke med kamera og mobilen holder på å takke for seg...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar