onsdag 25. juni 2014

Keipen Nord - Ti på topp 2014

 
Keipen Nord er i år igjen med på ti på topp. Er en flott liten tur å ta på ettermiddagen etter jobb.
Totalt skal turen være på 3 km tur retur. Men Lucky Raya og jeg tok turen mot Keipen Sør først for å få litt lengre tur.

 
Fantes enda en del snø flekker på turen, noe Raya virkelig viste å sette pris på. Her måtte de bare skures og rulles til alle kunstens regler.

 
Aunfjellet kan virkelig det med å by på flott natur, bratte fjellsider og gode stier å følge. Raya var selvsagt nysgjerrig som vanlig og ville litt for langt ut på kantene enn mor likte..
For ikke å snakke om at de finnes fugler på fjellet. Trur Raya kokte over til tider når det fløy opp rundt oss. Her var helt klart fokuset ikke på turkompisen lengre

 
Der fremme er toppen vi skal til. Ser du godt etter vil du se at det alt er en del mennesker der. Kanskje det hadde med at vi endelig hadde godt vær og mange derfor tok turen ut i marka.
Masse flotte hunder møtte vi og på tur opp og ned, og Raya er blitt ganske så flink til å kunne passere dem uten at det betyr å hilse.

 
Utsikt fra Keipen Nord mot Elgen. Det er og en kjempe flott tur jeg håper å få tatt igjen snart. Finnes et og annet bratt og smale partier. Men virkelig en tur å anbefale.

 
Når man går ti på topp turer er ruten godt merket som du kan se her. Enten med røde merker i bakken eller røde runde merker hengende i trærne. På den måten kan de aller fleste komme seg ut i marka. Utrolig godt tiltak synes jeg og ut fra hvor mange som er med er nok ikke jeg den eneste som tenker i de baner. Er bedriftsidretten som står for utfordringen og så langt ser det ut som de har lignende utfordringer på 16 plasser her i landet. Oversikten finner du her.
Camera Critters
 
Sky Watch
 

2 kommentarer:

  1. Lovely country and scenery for a nice long walk. Always nice to see a dog having a good time too.

    SvarSlett