tirsdag 24. juni 2014

St Hans feiring 2014

 
Tradisjon tro samles familie og venner seg på hytta til feiring av St. Hans aften. I år var ingen unntak selv om dagen falt på en mandag. Om lag 20 personer treftes og hadde en trivelig stund i lag.

 
Ungdommen fant fort på spill og lek . En fin måte å holde varmen samtidig som alle som ellers ikke ses så ofte, eller kanskje aldri har sett hverandre blir kjent på en gøy måte.

 
Mellom søsken er alle midler lov når det gjelder spill og lek virker det som.

 
De mer voksne benytter tiden til å prate kjenning og høre nytt om familie og venner.

 
Ja og selvsagt lage mat. Her er undertegnede i gang med noe som forestille grilling. Fra å ikke ha særlig trekk og varme på grillen fikk vi med litt hjelp nesten litt for masse varme. Men men maten ble god og ikke brent. Tenk det du !!!

 
Måtte jo få bilde av at sola og kom innom å hilste på.
Resten av bildene viser at bål hører til på en dag som dette og utrolig hvor gøy det kan være. Min erfaring har blitt at de eldste gjerne er verst :)

 
Gran kvister gir masse røyk viser det seg

 
Og røyken kan man ha det gøy med

 
Den ble tykkere og tykkere

 
Ei stund kunne vi nesten ikke skimte hytta O.o

 
Det roet seg etter hvert og før undertegnede dro hjem så det ut til at bålet kanskje til og med ville brenne ferdig før siste mann skulle ta på vei hjem igjen.

 
Tusen takk til alle som kommer opp og gjør dagen minne verdig i lag med oss. Er en utrolig fin tradisjon som undertegnede setter veldig stor pris på.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar