onsdag 22. oktober 2014

Rosa måned

http://www.akam.no/bildekritikk/bilde/kolomoen-bro-i-rosa-sloyfe-drakt/976705
 
Oktober er som de aller fleste vet nå rosa mnd. Den mnd da verden har fokus på bryst kreft. I den anledning er det mange forskjellige ting som gjøres for å skape oppmerksomhet på saken.
Vil poste forskjellige bilder lengre ned i bloggen som viser forskjellige ting. Alle bildene vil være lånt rundt omkring på nettet og ved å klikke på bildene vil du komme til siden de kommer fra.
.
Jeg har alle de siste årene støttet rosa sløyfe aksjonen på en eller annen måte. Er vel slik at det ikke er mange av oss som ikke enten kjenner noen eller har noen i familien som har eller har hatt brystkreft. Derfor har jeg kjøpt en rosa sløyfer for å ha på klærne, kjøpt klær der noen prosenter av inntektene gikk til aksjonen eller handlet i kreftforeningens nettbutikk +++, for å støtte saken.
I tillegg har jeg blitt mye mer bevist på å sjekke brystene mine jevnlig. En guid til hvordan du gjør det finner du her

I år har jeg gjort to ting.
Den første var å donere penger.
De fleste av oss som strikker kjenner til Bitta og hennes strikkeoppskrifter. Jeg er bare en av mange som med spenning har ventet sommeren igjennom på nye klute oppskrifter, og nå i oktober kom hun med oppskrift på en klut kallet Rosa sløyfe for en søster
Samtidig i den forbindelsen opprettet hun en innsamling som du finner her. Er du av de som gjerne benytter deg av Bittas strikkeoppskrifter eller rett og slett bare har lyst til å støtte en god sak, ja da anbefaler jeg å donere bort litt penger her.
Det andre jeg gjorde var rett og slett å vaske bilen min. Statoil kjører en kampanje der hver butikk støtter rosa sløyfe aksjonen med 50,- kroner for hver bilvask. Mer om det finner du her. Hva er vel bedre enn å gjøre noe som likevel trengtes å gjøre og samtidig være med å støtte en god sak ??

Jeg lovet bildedryss over måter å gi fokus på rosa sløyfe aksjonen
Besøk gjerne sidene bildene kommer fra, du vil garantert finne flere flotte bilder og artikler.
(Alle bildene kommer fra her i Norge)

Hvalfangstmonumentet i Sandefjord er lyssatt i forbindelse med Rosa Sløyfe-aksjonen.
 
 SYMBOLET: : Rosa Sløyfe-aksjonen er symbolet på kampen mot brystkreft.  Her står rundt 2000 kvinner samlet som en levende sløyfe foran Slottet i 2003. ARKIVFOTO: KNUT FJELDSTAD, SCANPIX. 
 
http://www.dressursaklart.no/?p=18455
 
http://www.lillehammerhotel.no/
 
http://www.kk.no/mote/dette-armb%C3%A5ndet-betyr-noe-helt-spesielt-marion-ravn-23252

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar