tirsdag 27. januar 2015

3 firbente med på hytta

 
Søndagen tok vi oss en tur opp til hytta.
Dette e en plass jeg bestandig har trivdes fra jeg var liten jente og kom til Harstad. Er bare så alt for lite flink til å bruke den. Enda så nær hjemmet vårt den er.

 
Hytta ligger slik til at når det ikke er noen i de to hyttene rett ved får hundene være løse nå på vinteren. Er så utrolig godt å se gleden de viser oss.

 
De springer og leker, baser og kommer glade når vi kaller de til oss.

 
Erla er ikke like vill som de andre to når de får være fri, og kommer gjerne og skal ha oppmerksomhet og kos i stedet for å springe rundt

 
Søndagen kom det snø her i byen. Men er nok ikke bare snøfallet som gjør at Milo har fått en ny farge rundt om på kroppen.

 
Selv om vi har kort vei opp til hytta er det kjekt å ha med varm drikke og noe godt å spise på. Da holder vi alle ut å base i snøen enda ei stund lengre

 
Lucky Raya er ikke helt enig med far i at hun skal ligge stille. Men gjør som hun får beskjed om. Gleden er derimot ekstatisk når hun får springe videre

 
Milo gutten er rå på å spise snø. Da blir det fort kaldt i en liten hundekropp. Godt å kunne få komme opp til far og få litt kjærlighet og kos, før han setter av sted igjen. Helt ro på seg har han likevel ikke, må jo få med seg hva de andre hundene gjør mens han får kos.

 
Blir veldig mye trim på Milo på en slik tur. For han skal selvsagt ikke være dårligere enn Raya når de raser og leker. Ikke lett å holde følge med Raya på hennes lange bein :)
 
Our World Tuesday


6 kommentarer:

 1. That is a lot of snow. You've got beautiful pet dogs.

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you so much Mari. Actually for being here we really dont have that much snow yet this year :)

   Slett
 2. it looks like you all had a great time in the snow.

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes your rihgt Felicia we all had a great time :)

   Slett
 3. very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.

  SvarSlett