torsdag 15. januar 2015

På Geocaching tur i nærområdet

 
I dag fikk jeg mellomste gutten med på tur for å se om vi kunne finne noen cacher.
Dette var hans første tur og mora håpet selvsagt hun kunne få han hekta O.o
Hadde laget oss en liten runde i nærområdet der vi kunne finne ikke mindre enn 6 cacher

 
Guttungens Milo, Lucky Raya og guttungens venn sin Erla fikk selvsagt være med.
Måtte jo utnytte det fine være og lyset ikke minst. Hadde lett etter den første vi skulle til uten å finne den en gang tidligere når det var mørkt ute.
Denne gangen derimot fant vi den ganske så fort. Det ga en god følelse og guttungen tru på at cacher, det er jo ingen problemer å finne.
 

Cache to måtte vi lete lenge etter, og hadde vel egentlig gitt opp for denne gang.
På tur bort fra området cachen skulle ligge sier mellomste gutten, "der nede har vi ikke sett enda, la oss sjekke" Og dermed var det bare å gå tilbake. Heldigvis for da fant guttungen cachen.
Har en liten tro på at ønsket om å få han hekta er oppnådd, var nemlig han som ikke ville gi seg før vi fant.
I cachen lå en geocoin. Yeahy første for oss begge to :)
 

Videre gikk turen og guttungen fikk lete, finne og loggføre cachen eldstemann og jeg fant tidligere denne mnd. Nå var det begynt å bli mørkt ute på alvor. Men videre gikk turen hadde jo flere vi gjerne ville finne i dag.

 
Neste cache var det og guttungen som fant ikke mora. Utrolig fin og hjemmelaget cache. Og ja vi lette ei god stund etter denne og før vi fant den.
Er virkelig gøy med cacher som er for seg gjort. Enten det er med en flott historie, er hjemmelaget som denne, er gjemt på smarte måter. All ære til alle dem som lager og legger ut så folk som meg har noe å lete etter.
 
 
Burde kanskje sluttet der og bestemt oss for at dette var bra for en dag.
Men med lyset fra lommelyktene på mobilene tok vi turen videre langs fjæra. Erla var ikke noe særlig glad i oss for dette ble en utfordring for henne. Balansere på steinene, hoppe fra berg til berg og skli på tang og våte steiner.
Kom frem etter ei stund. Men da ville ikke utstyret vårt mer. Ingenting fungerte rett og slett.
Begge tispene sto med halene mellom bak beina og gjemte seg mellom oss. Mens mellomste gutten og jeg sto ved siden av et hus som det ikke har bodd folk i så lenge jeg kan huske, det var nemlig her cachen skulle være. Men uansett hvor mye vi prøvde ville ikke utstyret fungere.


Dermed var det bare å gjøre som tispene. Ta halen mellom beina og gå hjem igjen. Hadde i alle fall funnet halvparten av cachene vi hadde planlagt
Ble en flott tur. 2 og en halv time raste av sted. Vi fikk oss litt trim og hundene var sliten og fornøyde når vi kom hjem


1 kommentar:

  1. Åh, det hørtes ut som en herlig tur. Håper på mange flotte turer både for dere og oss iløpet av året! God helg til deg fra meg :)

    SvarSlett