tirsdag 8. desember 2015

8. Desember 2015


Adventskalendere er for mange av oss noe som hører adventen til. For de fleste av oss er det en kalender der vi kan få noe. Sjokolade, en ting, vinne noe med mer. Ofte bare en liten ting som gjør at vi ser frem til den tiden på dagen hvor kalenderen skal åpnes, men og ganske så store ting man kan vinne.
Det finnes jo så mange andre flotte kalendere og, her i området har vi for eksempel geocaching kalender. Tenke seg til at noen påtar seg å legge ut cacher slik at vi skal få en ny hver dag. Er mange i miljøet som har gått i lag for å få det til og med det lage en flott og sosial type for kalender. (Sosial siden man gjerne møter på andre som er i samme ærend når man går for dagens cache). Og hver dag har noen av oss et lite håp om å klare være den første til å finne dagens cache.
Er garantert kalendere der ute for andre hobbyer og.
Så har du de som er som Sigurd på 10 år, som har laget Sigurds Julekalenderinnsamling i stedet for å ha gavekalender. I år samler han inn penger til San folket gjennom Plan. Han gjør mye forskjellig for å få inn penger, som du kan se på facebook siden hans under linkene over her.
Om du skulle ha lyst til å hjelpe han med en donasjon har du mulighet for det på denne siden. 
En ting som gjerne er felles for alle kalendere uansett hva man går for er at de er der for å gi glede og et lite håp.

Dagens sang er fra en av adventskalenderen som har gått mens guttene var yngre og fulgte med på disse. Jul i Svingen
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar