søndag 31. januar 2016

Januar 2016 sin siste dag

 
Den siste uka har vært intens når det kommer til jobb. Lange dager og mye informasjon og tall har surrer rundt i hodet. I dag ble siste dagen før alt var i boks og du for en god følelse det var.
Nå har jo venninna mi og jeg vært på søndagsturer de to siste helgene og selv om jeg jobbet så pass ut på dagen at det ikke ble lange turen var det kjekt å få henne med seg på en runde i Folkeparken.
Og Lucky Raya var i hundre, for endelig hadde mor tid til henne igjen.

 
Selv om det kan virke slik så er man jo ikke helt avhengig av å finne cacher hver gang man beveger seg ut i marka. Greia er bare den at her i Harstad området er vi så bortskjemte med mange cacher. Den lille kommunen vår med bare noe over 20 000 innbyggere har mer enn 1000 cacher å by på. Og veldig mange av dem er i marka. Så da passer det jo perfekt å både få seg en tur ut i skog og mark samtidig som man får noen avbrekk på turen med leting.

 
Folkeparken har vært mye brukt av Lucky Raya og meg. Med gode opptråkkede løper på vinteren som passer både for de som går på beina og de som går på ski, er det lett og enkelt på travle dager å komme seg på tur. Og på sommeren er det løyper som passer for de fleste. Det betyr jo og da at det ikke finnes så veldig mange cacher jeg ikke har funnet i parken. Så i dag regnet meg med at det bare ble cacher på snuppa. Men hun var ikke helt enig i at det var en god plan Dette skulle vi gjøre i lag. Dermed var det bare å finne frem kartet og lete opp en cache eller to man ikke alt hadde. Var bare å snu og endre planen fra innover parken til oppover mot skytebane og Heggenkollen. For der i nærheten fantes det en ganske så ny cache

 
In memory of the wall var en av 2015 sine adventscacher og det var denne som ble dagens mål.
Og ved Heggenkollen svingte vi av på en tursti jeg ikke viste om. (Må utforske den litt mer når det blir enda litt lysere ute)
Var ikke så langt langs denne turstien vi måtte gå før vi skulle svinge av og grynne oss videre ut i skogen. Blir fort litt over knærne når man ikke ruver så langt over bakken. Og Raya synes nok mor er litt treg når vi ikke følger opptråkkede stier.
Spottet fort noe der fremme som bare måtte være målet.
Spennende å utforske slike plasser, spesielt når mørket har fått lagt seg utenfor.
Denne bygningen var no ikke så stor så utforskingen gikk fort og cachen funnet frem.
Med den ble det 34 cacher i Januar. Enda mange og langt frem til 1000 denne året


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar