søndag 19. juni 2016

Hytte helg i Digermulen

 
Hytta i Digermulen holder på å få et lite tilbygg. Mer plass til ytterklær og div når vi er mange som bruker den, viste seg fort at ville være en god ting

 
Så i helga har det vært byggearbeid som har vært på planen.

 
Ja og Geocaching.
Har lenge lovet å lage punkt for punkt beskrivelse til svigers om hvordan de legger ut en cache. Og i helga passet det jo perfekt å få denne ferdig.

 
Svigermor heiv seg rundt og fant frem alt hun trengte til å kunne legge ut og ikke veldig lenge etter var hun eier av sin første cache, ikke så veldig langt fra hytta på noe som blir en liten holme når floa er som størst.

 
Når kveldinga kom fikk de som hadde stått i stige eller sittet på taket mesteparten av dagen gå på leting for å se om de fikk koordinatene til å passe like godt som oss. Og de brukte ikke lange tia på å lete før de kunne signere seg inn i loggen. Sto på god avstand for ikke å røpe hvor de skulle lete :)

 
Før helga var omme var en cache lagt inn til godkjenning og tre til planlagt og klar for å plassere.

 
Denne fikk jeg bare være med å putte på plass, må vente til vi drar tilbake på hytta for å kunne logge den.

 
Blir gøy å kunne ha flere cacher i nærheten av hytta å lete etter neste gang vi tar turen. Samt svigers, svigerbror, gubben og jeg har mange fler under planlegging. Kanskje det til og med blir hytte event når tilbygget står ferdig ... ?!?

 
Før gubben måtte avgårde for å rekke søndagens kjøring var taket på utbygget blitt tett. Og siden de andre blir i flere dager til på hytta, er nok hele skallet på tilbygget ferdig før de gir seg.


Blir derfor spennende å ta turen utover på ny av flere grunner

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar